Welkom in Den Haag!  
 

Verbouwing

Zoals menigeen heeft opgemerkt zijn wij na 3 jaar nog steeds aan het verbouwen. De reden waarom is dat wij tijdelijk gestopt zijn met verbouwen omdat wij geen duidelijkheid krijgen van de Gemeente Den Haag (onze verhuurder van de grond) om het camperpark voor te zetten. Wij zetten alles in gang om te zorgen dat u nog jaren gebruik kunt maken van ons camperpark. Zodra wij duidelijkheid hebben dat wij mogen blijven zullen wij zorgen dat de verbouwing afkomt.

Tot dan zorgen wij voor u dat u gebruik kunt maken van 2 douches, 3 toiletten,
4 wastafels en 3 afwasplaatsen binnen. Deze sanitaire voorzieningen staan in een vrijstaande unit omdat wij geen bouwvergunning krijgen en alles verplaatsbaar moet blijven. De vloertegels en het mooie behang laten we om bovenstaande redenen nog even in de doos staan.

In de tussentijd zal de Gemeente geen onderhoud plegen op het gehele terrein. Wij zullen er zelf voor zorgen dat de camperplaatsen gemaaid zijn, het sanitair werkend en schoon is, er water en elektriciteit is. Helaas kunnen (mogen) wij niets doen aan de plaatsen en de weg die na regen veel plassen hebben. Wij doen er alles aan om u droge voeten te geven. Wij mogen helaas het terrein niet mooier en beter maken dan het nu is. Het tarief kunnen wij niet verlagen vanwege de huur en de toeristenbelasting van Den Haag is nu eenmaal 2,05 per persoon. Wij zullen er niet rijk van worden.

Graag werken wij 7 dagen per week, 52 weken per jaar om het u naar de zin te maken tijdens uw bezoek aan Den Haag.

Wel vragen wij u om begrip voor het bovenstaande. Mocht u ondanks alles toch klachten hebben dan vragen wij u om dit aan ons kenbaar te maken en niet alleen via een slechte review op het forum van de NKC Campercontact.

Wij zijn u zeer erkentelijk en hopen u snel te zien.