Welkom in Den Haag!  
 

Wandelen door het Delft van Johannes Vermeer

Een leuke activiteit in Delft! Wandelen langs de locaties in Delft waar de wereldberoemde zeventiende eeuwse schilder Vermeer woonde, schilderde en overleed. Audiotourgids en Vermeer-liefhebster Debby Scholten neemt u mee langs plekken die tevens tot de pareltjes van Delft behoren: de Markt, de Beestenmarkt, de Voldersgracht en het Prinsenhof.

  • We beginnen en eindigen op de Markt. Zonder pauzes wandelt u de audiotour in een uur. Heel prettig: u logt via uw eigen mobiel in op de audiotour (vergeet de oortjes niet!).
  • Zo loopt u prins heerlijk met een privégids in uw oor, die u van alles vertelt over het leven van Vermeer in Delft, terwijl op scherm alle schilderijen van Vermeer voorbij komen.
  • Na iDEAL betaling via de website ontvangt u een e-mail op het door u ingevoerde mailadres. Via de link in de mail logt u in op de audiotour.
    Let wel op: vijf dagen na betaling verloopt de inlogcode en heeft u geen toegang meer tot de audiotour.

De website van de audiotour

Op de website staat alle informatie over de audiotour:
www.audiotourvermeerdelft.nl

Zo ziet de audiotour er uit op je scherm

 

Een fantastisch audiotour
€ 3,75 pp

Het is goed toeven met Debby in de verdwenen wereld van Johannes Vermeer ... De audiotour schept sfeer en is geen aaneenrijging van feitjes ... Haar fascinatie werkt aanstekelijk. - Marc Couwenbergh, Vermeer auteur