Benvenuti a Den Haag!  
 

Notizie

Januari 2016

Een fantastisch 2015

Het eerste jaar is een fantastisch jaar geweest voor Camperpark Den Haag.
We hebben vele nationaliteiten mogen ontvangen en bijzondere gasten en voertuigen. We kunnen terugkijken (via ons nieuwe fotoalbum!) naar een goed jaar. Het dierbaarste wat ons bijgebleven is van 2015, is het enthousiasme van de gasten, van u! Ondanks dat het park nog niet geheel af is, er komt een grote verbouwing aan, waren de gasten blij en tevreden en zagen de potentie van het park. Dat heeft ons zeer veel goed gedaan en bedanken iedereen voor de hartverwarmende en lovende woorden. En natuurlijk ook voor alle tips om een beter camperpark te bouwen. Mocht u na uw bezoek nog opmerkingen, tips (of klachten) hebben, geef dat dan vooral door (astrid@camperparkdenhaag.nl).

Graag zien we u gezond én gelukkig terug in 2016!

September 2015

Goed nieuws: het hele jaar open!

We hebben van de gemeente toestemming gekregen om het hele jaar open te zijn! Dat vinden we erg fijn. De units van de receptie, welke wij eerst huurden, hebben wij nu tweedehands gekocht en gaan deze helemaal opknappen voor het nieuwe seizoen. Ook wordt het sanitair uitgebreid met meer douches en toiletten (en deze scheiden!). We kunnen er tegen aan!
Met de kerstvakantie zijn wij ook open: een heerlijk vuurwerkvrij gebied!

 

Juli 2015

Nieuwe naam: Camperpark Den Haag

We zijn nu meer dan een maand open en hebben al vele nationaliteiten mogen ontvangen, namelijk uit België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Noorwegen, Oostenrijk, Italië en natuurlijk uit Nederland zelf. De meesten vinden ons via Campercontact van het NKC of via Google.

Inmiddels hebben wij wel een meer passende naam gevonden voor onze plaats. Omdat het campers-only is, bleek de naam 'camping' wat ongelukkig gekozen. Om deze reden dragen wij nu de naam Camperpark Den Haag.
De ideale plaats voor een camperaar die graag Den Haag en omstreken wil bezoeken.

 

marzo 2015

Het Algemeen Dagblad

Den Haag Dopo aver cercato per vent’anni, finalmente Erik Romijn può realizzare il suo sogno. Al bivio della A12 e la A4 spera di ricevere a Pasqua i primi ospiti al campeggio Stad Den Haag.

Leggi qui l’articolo intero (in olandese).

 
2015-08-11