Responsive image

 

Onderstaande informatie ontvangt u bij aankomst op het Camperpark Den Haag in verband met het COVID-19 virus.

Welkom op Camperpark Den Haag

Om uw verblijf op het Camperpark zo veilig mogelijk te houden in verband met het Coronavirus, hebben wij een aantal huisregels moeten aanpassen.

Hieronder vindt u onze huisregels en tevens alle informatie die u normaal gesproken tijdens inschrijven in de receptie ontvangt. Dat scheelt een heleboel vragen.

LET OP: U én uw reisgenoten zijn verplicht alles te lezen en de regels strikt op te volgen. Bent u of zijn uw reisgenoten ziek? Keer dan huiswaarts.

Houdt u aan de RIVM regels en zorg voor goede hygiënemaatregelen

Receptie/winkel: 0031622118611 of 0031626504640

De receptie en de winkel zijn gesloten. Heeft u iets of iemand nodig, bel vanuit uw camper naar één van bovenstaande nummers, alleen mogelijk tussen 8.30 en 21.30 uur. Let op: na 21.30 uur is de receptietelefoon niet meer bereikbaar.


Kom dus nóóit naar de receptie toe!


De tijden

Gaat u vertrekken, bel de receptie. Wij zien u dan vóór de receptie zodat u het welkomszakje mét de mobiel én dit informatieblad kunt inleveren. Op uw vertrekdag dient u vóór 16.30 uur de camperplaats verlaten te hebben. Na 16.30 uur betaalt u een nieuwe nacht. Te laat vertrekken is onnodig duur en respectloos. Vertrek nooit vóór 8.00 uur. Tussen 21.30 en 8.00 uur géén motorisch verkeer. Tussen 23.00 en 8.00 uur is er stilte.

Betalingen

Betalingen voor verblijf of winkel doen wij via een betaalverzoek via sms. U kunt met uw eigen bank-app betalen. De betaling dient direct na ontvangst van de sms te geschieden. Heeft u geen bank app op uw mobiel of heeft u geen Nederlandse Bank dan kunt u met uw kaart betalen.

Verlengen

In deze tijd is het niet ondenkbaar dat u eerder moet vertrekken dan gepland. Daarom betaalt u per nacht. Een verlenging regelt u gewoon vanuit uw camper: bel de receptie en u ontvangt direct een betaalverzoek. U mag ook een sms sturen naar de receptie met: Verlenging en uw naam (waaronder u ingeschreven bent).

Toegangshek

Voor het groene toegangshek krijgt u een mobiele telefoon met gebruiksaanwijzingen. Bij gebruik bent u verplicht alle aanwijzingen hiervan te lezen en op te volgen.

Electriciteit

Indien u electriciteit neemt, krijgt u 6 Ampère, 1320 Watt. Pas op met waterkokers of alles tegelijk aanzetten. Kijk zelfs EERST hoeveel u gebruikt. Laat ons niet onnodig moeten her aansluiten. Zelf NOOIT een andere aansluiting nemen!

Sanitair

Het sanitair is weer geopend. Er zijn toiletten, privé waskabines met wastafels (warm en koud water) en afwasgelegenheden.

Water, grijswater, afval

Water voor uw camper kunt u vóór de receptie bij het blauwe gebouwtje halen. Iets verder aan de zijkant van de weg kunt u uw grijswater legen (geen chemisch!). Let op: de weg is smal, blijf altijd in de rij-richting, niet achteruit rijden, niet inhalen. Afvalbakken staan achter het grijswater-punt.

Chemisch toilet legen

U kunt uw chemisch toilet legen, schoonmaken en water voor het chemisch toilet vullen. Voor de receptie is een pad (met hekjes) dat naar achter leidt, naar de stortplaats. Gaarne 1 persoon per keer. Bij bezet, graag teruglopen en op de weg wachten.

Informatiebord

Voor de brug van het sanitair staat een informatiebord met fiets- en tramroutes. Maak een foto en neem zo de route met u mee! Let op: per 1 juni, verplicht niet-medische mondkapjes te dragen in het openbaar vervoer.

Honden

Honden (max. 2) ALTIJD aan de lijn en NIET BLAFFEN. Achter het camperpark ligt een enorm stuk land waar honden mogen rennen en poepen (vraag de beheerder waar). Honden niet op het middenveld bij de campers en NIET POEPEN in het Camperpark!

Bezoek

U mag bezoek ontvangen, max. 3 personen, 2 euro per persoon. Parkeren auto 5 euro. Het bezoek belt bij aankomst vanaf het toegangshek zelf naar de receptie voor aanmelden. Bezoek dient vóór 21.30 uur te zijn vertrokken en is verplicht de receptie te bellen voor afmelden. De receptie opent het hek voor de bezoekers. Let op: na 21.30 uur is de receptietelefoon niet meer bereikbaar.

Noodnummer

Heeft u ons nodig tussen 21.30 en 8.30 uur dan mag u ALLEEN IN NOODGEVALLEN bellen: 0031622003744.

Wij wensen u een aangenaam en gezond verblijf toe. Erik, Astrid & Isaura Romijn

 

Camperpark Den Haag
Valutapad 7
2496 ZP Den Haag
0031622118611
0031626504640

Het hele jaar open
Aankomst:
8.30-21.30 uur
Reserveringsformulier