Welkom in Den Haag!  
 

Receptie De Haagse Klep

De receptie 'De Haagse Klep' bevindt zich aan het begin van de camping.
Bij uw aankomst kunt u zich hier inschrijven. Er zijn diverse informatiebladen in verschillende talen beschikbaar, over de camping en over de omgeving.

Producten

In De Haagse Klep kunt u ook terecht voor wat 'vergeten producten' welke noodzakelijk kunnen zijn voor uw verblijf zoals persoonlijke producten als tandpasta, shampoo en zonnebrandolie. Of huishoudelijke zoals wasknijpers, vuilniszakken, afwasmiddel of batterijen. Maar ook diverse levensmiddelen.
En natuurlijk heerlijk ijs en diverse frisdranken.

Broodservice

In de receptie kunt u tevens brood bestellen voor de volgende dag. 's Morgens worden de broodjes vers gebakken en kunt u afhalen in de receptie.

Koelelementservice

In de receptie kunt u uw koelelementen gratis laten invriezen.

Gasflesservice

Staat u net heerlijk te bakken, is uw gasfles leeg. Gelukkig kunt u op de camping terecht voor verschillende formaten gasflessen en andere campingproducten.

Gaskeuring

Op de camping kunt u terecht voor een gaskeuring voor uw camper. Deze wordt verzorgd door Gas & Kampeerwereld. Zij zijn gecertificeerd en komen zonder reiskosten uw camper keuren op de camping.
Zie www.gaskeuringen.nl

Camperreparaties

Niets is vervelender dan dat uw camper mankementen vertoont.
Mocht u een reparateur nodig hebben, dan kunnen wij voor u contact opnemen. Hij komt naar uw camper kijken op de camping. En indien mogelijk wordt uw camper ter plekke gerepareerd.

 
2015-07-10 2015-06-27 2015-06-09 2015-08-06
2015-08-04